Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ 2010


 Ι. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΙΩΑΚ. ΠΑΥΛΟΥ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ 2η ΚΑΙ 3η  ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ,ΠΑΥΛΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΙ ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΠΩΛΙΝΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ.
ΙΩΑΚ. ΠΑΥΛΟΥ,ΚΑΛ. ΔΕΜΕΡΤΖΗ, ΙΩΑΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΑΝΤ.  ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝ. ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ 


ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ: ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.                                                   

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Νέα των μελών του συλλόγου μας

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ  ΓΙΑ ΕΝΑ  ΣΚΑΚΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ  ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.  ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙ.

ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ. ΕΚΕΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΚΑΙ  Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΝΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΟ.ΤΑ  ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.

Ο ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΛΟ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1469. ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ 102ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Ο ΜΑΡΙΝΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ 1765 ΣΤΟ 6ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΣΙΑΠΕΡΑ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 103ο ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ  9 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΩΝΕΣ  ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 103ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ  ΤΟΥ ΥΜ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΤΕΑ.
                           

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Τελική κατατάξη Ομαδικού Πρωταθλήματος Τ.Ε.Σ.Σ.Α.Σ 2010


RankSNo.TeamGam.+     =     -    MP   Res.Pts.
1
1
ΣΚ. ΑΚ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ "ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Ο ΕΥΒΟΕΥΣ"
5
5
0
0
10
0
45
2
7
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
5
4
0
1
8
0
34½
3
2
ΣΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ "Ο ΛΕΒΑΔΟΣ"
5
3
0
2
6
2
35
4
4
ΣΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
5
3
0
2
6
0
34
5
6
ΑΕΚ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ
5
1
0
4
2
0
23
6
3
ΕΥΒΟΙΚΗ ΕΣ (*)
5
1
0
4
1
0
11
7
5
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (*)
3
1
0
2
1
0
7
(*) Από τις ομάδες ΕΥΒΟΙΚΗ ΕΣ  και ΝΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ έχει αφαιρεθεί 1 β. για ήττα χωρίς αγώνα