Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ελληνικό συγκρότημα με σκακιστικό βίντεο


Το «Fallin» μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε χρυσό, μπαίνοντας με μια απίστευτη δυναμική στα ραδιοφωνικά Charts, κατακτώντας εύκολα τις πρώτες θέσεις, χάρη στην αγάπη του κόσμου! Οι Playmen για ακόμα μια φορά μας χάρισαν ένα υπέροχο και άκρως μελωδικό κομμάτι και η Demy με τα «γλυκά» vocals της, έδωσε το στίγμα της και έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό το αποτέλεσμα. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την απονομή ο Stan, που κι αυτός έχει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του κομματιού. Επίσης το μάτι μας πήρε το Γιάννη Παπαδάκο και το Δημήτρη Πλατανιά, σκηνοθέτες του official video clip του Fallin.
 Επειδή το τραγούδι είναι με ξένο στοίχο σε γενικές γραμμές το τραγούδι λέει για μια κοπέλα η όποια τώρα ερωτεύτηκε αλλά πλέον ξέρει πως είναι αργά ότι  αυτός που βλέπει στα όνειρα της δεν την θέλει πια και ότι ξέρει ότι φταίει αλλά ήταν τυφλή και δεν μπορούσε  να καταλάβει ότι την αγαπούσε πραγματικά.
Όσο αναφορά  για το σκάκι που μας ενδιαφέρει  κυρίως ως σκακιστές μπορούμε να πούμε ότι είναι ευχάριστο και μάλιστα από ένα ελληνικό  συγκρότημα ποιος θα το περίμενε με διεθνής μάλιστα επιτυχία,μπράβο στα παιδια!!! Όσο για την παρτίδα σκάκι στο μουσικό βίντεο οφείλουμε να πούμε ότι έχουν στήσει την σκακιέρα  λάθος με κάτω δεξιά μαύρο τετράγωνο σε κάθε παίκτη αντί για λευκό κανονικά,  εξεπίτηδες βεβαία για απόκρυφους  λόγους όπως και σε πολλές ταινίες  άλλωστε. Την παρτίδα από το βίντεο που ήταν  σε διεθνής αλγεβρική  μορφή μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.