Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Καλή Χρονιά με υγεία και καινούργια έλο!!1. Νέα καινούργια ελληνικά έλο που θα ισχύουν μέχρι και το καλοκαίρι ( τέλος Ιουνίου) με αρκετές αλλαγές μπορείτε να πατήσετε το σύνδεσμο δεξιά που λέει αθλητές του συλλόγου να τα δείτε.
2. Για όσους δεν το ξέρουν τα διεθνή έλο βγαίνουν πλέον κάθε μήνα και για όσους νομίζουν πως διάβασαν λάθος ναι τα διεθνή είναι γιατί πλέον είναι τρία το standard, το rapid,καί το blitz.
3. Το πιο σημαντικό από όλα ξεκινά το Κύπελλο Αττικής Φιλίας στις 13/1/2013  καί για 7 συνεχόμενες κυριακές. Επειδή κάποιοι διαμαρτύρονται ότι οι κάτω σκακιέρες παίζουμε με παιδάκια όταν παίζουμε στον όμιλο που θέλει 6 σκακιέρες, τώρα θέλουμε να παίξουμε σε αυτόν που έχει 8 σκακιέρες που έχει πιο δυνατές ομάδες με πιο κάλους σκακιστές. Αλλά για να μπορέσουμε να παίξουμε θα πρέπει να υπάρξει και αυτενεργή δράση από τα μελή του συλλόγου μας και να δηλώσουν ότι επιθυμούν να παίξουν και πόσες φορές περίπου με κάποια δέσμευση στον κύριο  Πρόεδρο Παναγιώτη Γιαννούτσο να δούμε αν βγαίνει, δεν θα κατεβούμε με κενές σκακιέρες,διαφορετικά στον όμιλο με τις 6 σκακιέρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΝΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΗΣ 20/1/2013!!