Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Εξελίξεις – Σχολιασμοί – Πειράγματα - Σχόλια Εσωτερικού Τουρνουά.



Εδώ θα βλέπουμε τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό τουρνουά.
Ενημερώστε τον Καλαιτζή για τα αποτελέσματα των παρτίδων σας ώστε να ενημερώνετε ο πίνακας.

Κλήρωση/αποτελέσματα ΕΔΩ (chess-results)
Πίνακας κατάταξης ΕΔΩ (chess-results) 

Πίνακας με τα ονόματα ΕΔΩ (chess-results)
(κάνοντας κλικ πάνω σε όποιο όνομα θέλετε, βλέπετε τα αποτελέσματα του).


 Μην ντρέπεστε, να βλέπω σχόλια! ! !

17 σχόλια:

Αλπογιάννης είπε...

Κάνω την αρχή στα σχόλια!
Βαγγέλη, ενημέρωσε τον πίνακα με τα αποτελέσματα, μην τεμπελιάζεις! ! !

Θέλω να ενημερώσω πως μέχρι τις 29-06-2014 δεν θα μπορέσω να παίξω κάποια παρτίδα.
Μετά θα παίξω με του Λουκόπουλο και τον Μπερμπάτη λόγο το ότι έχουν να παίξουν σε ατομικό, να τα προπονήσουμε τα παιδιά μας να πάνε καλά!

Michalis είπε...

δε βλέπω κάπου το πρόγραμμα... Θέλω να περάσω να δω καμιά παρτίδα...

Μιχάλης Πρεβενιός

Καλαϊτζής είπε...

Βεβαίως! Τα μεγάλυτερα ντέρμπυ παίζονται εδώ! Τα πάντα όλα! Μόνο που, χάριν ευελιξίας, δεν υπάρχει πρόγραμμα (μπας και τελειώσει :D ) Οπότε, διαλέγεις τη ματσάρα που θέλεις και σου κλείνουμε πριβέ σουίτα!

Σημ.: η κλήρωση υπάρχει πάνω από τα σχόλια.

Καλαϊτζής είπε...


7/6/2014
Ξεκινήσαμε!

Την Παρασκευή έγινε η ... σέντρα στο εσωτερικό μας. Στα ασπρόμαυρα αλώνια του Αλιβερίου αναμετρήθηκαν ο Σεφερλής με τον Λιακόπουλο. Το αποτέλεσμα: 1-0 για τον Γιώργο και το εσωτερικό της Ευβοϊκής ξεκίνησε.
Καλές παρτίδες!


9/6/2014
Έεεεστησες νωριιιιίς

Το πρώτο μπαμ του καλοκαιριού παραλίγο να γίνει σήμερα. Στην παρτίδα Γιαννούτσος-Μπερμπάτης ο πρόεδρος έστησε κομμάτι, από το άνοιγμα παρακαλώ! Επειδή όμως ο προέδρος είναι πρόεδρος, κατάφερε με σκληρό αγώνα, να φτάσει την αναμέτρηση σε φινάλε και εκεί μπουρδούκλωσε τον Αντωνάκη.
1/2-1/2 και πάλι καλά!


10/6/2014
Πρωτοπόρος ο Σεφερλής

Προβάδισμα στη βαθμολογία πήρε ο Σεφερλής. Ο Γιώργαρος, ο οποίος ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό, απολαμβάνει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ήδη 2 βαθμούς.
Μένει να δούμε, αν θα παραμείνει εκεί ή αν τα μεγάλα ύψη τον ζαλίσουν.

Καλαϊτζής είπε...

Ο επιμένων νικά

Ο πρόεδρος του γλύτωσε, τα κατάφερε όμως με τον Μακρυγιάννη. Για τον Αντωνάκη ο λόγος, ο οποίος στην παρτίδα με τον Κώστα, αφού γλύτωσε από του χάρου τα δόντια (και ένα θανατηφόρο τακτικό που είχε ο δεύτερος), εκμεταλλέυτηκε ένα λάθος και πήρε τον πόντο

Καλαϊτζής είπε...

Δάγκωσε το σκύλο

Νικητής αναδείχτηκε ο Αλπογιάννης στην αναμέτρηση με τον Λιακόπουλο. Μετά από ένα λάθος στο άνοιγμα που στοίχησε στο Λιακόπουλο έναν Ίππο, εκμεταλλέυτηκε και το προβάδισμα στην ανάπτυξη και ασκώντας πίεση, διέσπασε τη θέση του μαύρου παίρνοντας, τελικά, την παρτίδα. Ο Κυριάκος, ο οποίος έχει πάρει αποτελέσματα με υλικό κάτω, ουκ ολίγες φορές, εξ ου και το σκύλος, δεν κατάφερε αυτή τη φορά να επιστρέψει στην παρτίδα.
1-0 για τον Άλπο.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω να πέφτει πολύ ξύλο,ο Αντωνάκης βλέπω είναι πρώτος μέχρι στιγμής.Και από ότι βλέπω θα πάρει και άλλους βαθμούς από την προηγούμενη γένια Παύλου,Βασιλείου και όχι μόνο.Τον βλέπω μέσα στην πρώτη 10 σίγουρα.

Θοδωρής Μαρινέλος

Καλαϊτζής είπε...

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και η σκακιέρα μου

Στις εξωτικές (λέμε τώρα) Αλυκές Δροσιάς μεταφέρθηκε το εσωτερικό του ένδοξου συλλόγου μας. Στο περιθώριο παιδικών σκακιστικών αγώνων που διοργανώσαμε, τα πιο πορωμένα μέλη μας (μιλάμε για αρρώστια!)βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν κάποιες από τις παρτίδες τους. Συγκεκριμένα: Ασβεστάς-Γιαννούτσος, σε μια ισορροπμμένη παρτίδα κατέληξαν σε φινάλε με όλα τα βαριά κομμάτια μέσα. Εκεί ο Σταύρος έκανε το λάθος να παραχωρήσει την πρωτοβουλία στον πρόεδρο, με αποτέλεσμα την άμεση κατάρρευση της θέσης. Στην άλλη αναμέτρηση ο Μπερμπάτης (ποιός άλλος!) έπαιξε με τον Δεληγιάννη. Ο Δημήτρης ξεκίνησε δυνατά και με επίθεση στο ζ7 κέρδισε το πιόνι, στερώντας ταυτόχρονα το 0-0 από τον Αντώνη. Έκανε και αυτός το ίδιο λάθος, όμως, (τελικά, οι εξωτικές Αλυκές ξεμυάλισαν ορισμένους)να συνεχίσει παθητικά. Ο Αντώνης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να ανασυνταχθεί και να εξαπολύσει αντεπίθεση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
Άλλος ένας βαθμός για τον Αντώνη.

Αλπογιάννης είπε...

Γαμότο, ήθελα να ήμουν και εγώ εκεί... (στις Αλυκές)…
Αλλά λόγων δουλειών... #@#@@@&^%
πάει το ματσάκι αλλά και το .....μπανάκι....

Καλαϊτζής είπε...

Ποιός γύρισε το βαθμολογικό πίνακα ανάποδα;;

Άλλες δυο παρτίδες έπαιξε ο Αντώνης (αμάν αυτό το παιδί, δεν το προλαβαίνω!). Με τον Σεφερλή από τον οποίο απέσπασε ισοπαλία και με τον Λιάκουρη από τον οποίο έχασε.
Φασούλι το φασούλι ...

Καλαϊτζής είπε...

Μπλέξαμε

Δεν μας έφτανε ο Μπερμπάτης, τώρα έχουμε και τον Λουκόπουλο. Καλά ξεκίνησε και ο Παναγιώτης, ο οποίος έχει μαζέψει ήδη 1 1/2 βαθμό. Μισό από τον Μακρυγιάννη και ένα από τον Γιαμά.
Ο πρόεδρος φτάει! Αυτός ήθελε να παίξουν και οι μικροί.

Καλαϊτζής είπε...

Και φυσικά, μεταξύ τους έκαναν ισοπαλία.

Λουκόπουλος-Μπερμπάτης 1/2 - 1/2.
Κανονισμένα τα έχουν!

Καλαϊτζής είπε...

Προσγείωσε τον πιλότο

Καλά συνεχίζει και ο πρόεδρος (μπράβο πρόεδρε!). Στην παρτίδα του με τον Λιάκουρη κέρδισε διαφορά από το άνοιγμα και άλλη μια στο μέσο, στη συνέχεια με την απαράμιλλη τεχνική του, απλοποίησε και κέρδισε εύκολα στο φινάλε.
Ζήτω ο πρόεδρος!!

Καλαϊτζής είπε...

Ξεκίνησε και ο υπογράφων

Ξεκίνημα με το δεξί απέναντι στον Μακρυγιάννη. Μετά από ένα εξαιρετικό (για τον αντίπαλο) άνοιγμα βρέθηκα με πιόνι κάτω, ενώ το κέντρο μου ...κάπου είχε πάει :D. Φαίνεται, όμως, πως απολαμβάνω την εύνοια της Κάισσας, η οποία άπλωσε ομίχλη στο μυαλό του Κώστα με αποτελέσμα αυτός να συνεχίσει λανθασμένα, γεγονός που μου επίτρεψε, να σταθεροποιήσω τη θέση και εν συνεχεία να ασκήσω κάποια πίεση κατά τη διάρκεια τηνς οποίας έστησε δις.
Να μην ξεχάσω: μια θυσία στην Κάισσα

Καλαϊτζής είπε...

Κράμερ εν Κράμερ

Καλά άντε, Σταμέλος εν Σταμέλου. Ενδοοικογενειακό ντέρμπυ είχαμε ανάμεσα σε πατέρα και γιό, με τον πατέρα να επικρατεί.
Η σοφία του μεγαλύτερου.

Unknown είπε...

Πόσταρε και καμιά παρτίδα ρε Βαγγέλη.Μόνο στο μιλητό θα τη βγάλουμε;

Καλαϊτζής είπε...

Φρέσκο πράγμα!
Μετά από μια μικρή αδράνεια επιστρέφουμε με καινούρια αποτελέσματα:

Από νίκη σε νίκη πετάει ο Μακρυγιάννης! 2 στα 2 απέναντι σε Σεφερλή και πρόεδρο. Ο Πρόεδρος (με Π κεφαλαίο!! )πήρε το βαθμό απέναντι στον Σφερλή, ενώ στο ντέρμπυ των διδύμων ο Αντώνης επικράτησε.