Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Συνεχής αγωνιστική παρουσία των αθλητών μας το 2016 σε συνδυασμό με αρκετές επιτυχίες!!!

Και ενώ βρισκόμαστε ακόμη στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου του 2016 η αγωνιστική δραστηριότητα αθλητών του συλλόγου μας είναι πολύ μεγάλη και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε, τους ίδιους αλλά και τους γονείς τους, για αυτή την προσπάθεια που γίνεται με σκοπό την σκακιστική τους βελτίωση και όχι μόνο! 

Πιο συγκεκριμένα αρκετοί είναι οι αθλητές μας που συμμετέχουν στα τουρνουά των Αθηνών και όχι μόνο, με τον αριθμό τους να αυξάνεται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα. 

Πιο συγκεκριμένα, με την έναρξη του νέου έτους, ο προπονητής του συλλόγου μας, Μπαλόκας Δημήτριος, συμμετείχε σε ένα πολύ ισχυρό κλειστό τουρνουά της Ουγγαρίας όπου κατέλαβε την 2η θέση. Οι Δουλγεράκης Αναστάσιος και Ιωάννης, 'θυσίασαν' επτά ημέρες από τις διακοπές τους των Χριστουγέννων και συμμετείχαν με πολύ θετική εμφάνιση σε ανοιχτό τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Αμπελοκήπων. Οι Λουκόπουλος Στέφανος και Παναγιώτης συμμετείχαν στο Διεθνές τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου Κρήτης αποκομίζοντας πολύ αξιόλογες εμπειρίες. 

Πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες, συμμετέχουν σε τουρνουά των Αθηνών, όπως οι Γεωργούλας Ιωάννης και Σπύρος, Μακρυγιάννη Ελένη, Μακρυγιάννης Ίονας, Μπέλλου Ναζαρέτα, Λουκόπουλος Παναγιώτης και Στέφανος, Μπερμπάτης Αντώνιος, Τσότρας Ιωάννης, Ρούσσος Ταξιάρχης και Καλαϊτζής Ευάγγελος. 

Τέλος ο σύλλογος  μας συμμετείχε με 2 6αμελής ομάδες στο πρωτάθλημα Αττικής Φιλίας δίνοντας όλους τους αγώνες του για 7 Κυριακές συνεχόμενες εκτός έδρας με πολύ αξιόλογη εμφάνιση! Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και ακόμη περισσότερους αθλητές! 

Επόμενη πολύ σημαντική διοργάνωση είναι το Περιφερειακό Ατομικό και Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Χαλκίδα το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου και καλό θα ήταν να συμμετέχουν όλοι οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας ανεξαρτήτου δυναμικότητας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: