Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2012


Σε μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα την Κυριακή 22-01-2012 έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  βραβεύθηκαν δύο μικροί αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν σε ατομικό επίπεδο το 2011.
 Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν ο Γιάννης Τσότρας, που βγήκε 1ος στην κατηγορία κάτω των 8 ετών στην Περιφέρεια της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και 2ος στην κατηγορία των 10 ετών και ο Βαγγέλης Πίσχινας, που βγήκε 3ος στο Σχολικό Πρωτάθλημα της Περιφέρειας της Εύβοιας στην Α’ Γυμνασίου.

Επίσης βραβεύθηκε με τιμητική πλακέτα ο Μπασούκος Ηρακλής, που για 40 χρόνια πρόσφερε και προσφέρει στην Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών, τόσο αγωνιστικά, ως ένας από τους καλύτερους σκακιστές του συλλόγου,  διοικητικά, που επί σειρά ετών ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και σαν παράδειγμα προς μίμηση.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Γιαννούτσος αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, τονίζοντας την αναβάθμιση του χώρου του συλλόγου, με τη πολύ σημαντική σκακιστική δανειστική βιβλιοθήκη, προσφορά του αδελφού του αξέχαστου σκακιστή Γιάννη Κρόκου, αλλά και την εισαγωγή των νέων τεχνολογιών για τη διεξαγωγή μαθημάτων μέσω υπολογιστή. Τη διάδοση του αθλήματος στα δημοτικά σχολεία της Χαλκίδας και των γύρω περιοχών, την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, την καθιέρωση της διεξαγωγής ανοικτών τουρνουά στο σύλλογο, καθώς και  τη συμμετοχή σε ομαδικά κύπελλα και τουρνουά στην Αθήνα.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση όπου κληρώθηκε το βιβλίο σκακιστικού περιεχομένου, «Βασιλιάς σε καταδίωξη», ένας μικρός μαθητής κέρδισε δωρεάν μαθήματα μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, και ο Μπασούκος, μετά την τιμητική διάκριση για τα 40 χρόνια προσφοράς του, κέρδισε δωρεάν συμμετοχές στα ανοιχτά τουρνουά. 

Απονομή πλακέτας στον Μπασούκο

Βραβεύση του Γιάννη ΤσότραΔεν υπάρχουν σχόλια: